Tulostusversio

2/2011

Profiili: Uusi osaamisyhteisö

Teksti: Juha-Matti Laurio

Teksti: Juha-Matti Laurio

Tietoturva ry:n Privacy-osaamisyhteisö on keskusteluryhmä yksityisyydensuojan ja tietosuojan (privacy, data protection) toteuttajille. Se on tarkoitettu henkilöille, jotka kehittävät tai toteuttavat henkilötietoja käsitteleviä tietojärjestelmiä ja myös tietosuoja-asioista vastaaville tietoturva-ammattilaisille.

Tietosuojan osaamisyhteisö kokoontuu suunnitelmien mukaan muutamia kertoja vuodessa kesäkuusta alkaen. Tapahtumien aihepiiri muokkautuu paikalletulijoiden kiinnostuksen mukaan. Tapahtumista ilmoitetaan Tietoturva ry:n verkkosivuilla.

Mikäli koet halukkuutta pitää alustuksen osaamisyhteisön tilaisuuksissa, voit olla yhteydessä yhteyshenkilöön, joka tällä hetkellä on Tietoturva ry:n hallituksen jäsen Antti Vähä-Sipilä. Ryhmä käyttää tiedottamiseen myös omaa postituslistaa.

---

[KIRJOITTAJA]

Juha-Matti Laurio on Tietoturva ry:n tiedottaja ja työskentelee Nixu Oy:ssä tietoturvakonsulttina.Lue myös

Profiili: Tietoturva ry »
Anna palautetta

Kommentit (0 kpl)

Ei kommentteja.

 

Kommentoi
Kyllä


* = Pakollinen tieto
 

 

tietosuoja_logo_2013.gif

 

 

 

Vastaava toimittaja
Hanna Tamminen


 


 

 

 

 

Julkaisijat
Tietosuojalautakunta
Tietosuojavaltuutetun toimisto
Viestintävirasto
Patentti- ja rekisterihallitus 

 

 

 

 

 

 

Rekisteriselosteet »

Tietoa evästeistä »

 

 

 

Tietosuoja-verkkojulkaisua julkaistaan Tietosuoja-lehden yhteydessä. Yhdessä lehti ja verkkojulkaisu tutustuttavat tietosuojan normeihin ja käytäntöön, tietoturvaan ja viestinnän luottamuksellisuuteen. Tarkoituksena on ohjata hyvään rekisterinpitoon sekä tietoturvallisuuden ja viestinnän luottamuksellisuuden varmistamiseen.