Tulostusversio

4/2012

Tietosuoja uudistui

Tietosuojan uudistunut printtilehti 1/2013 ilmestyy 2. huhtikuuta.

Tietosuojan paperiversion ulkoasu on kokenut suuren muutoksen ja sisältöä on jäntevöitetty.

Verkkolehti säilyy nykyisenlaisena, etupäässä tilaajien luettavissa olevana sähköisenä julkaisuna.

Tietosuojan ja tietoturvan ajankohtaisia kuulumisia esitellään Lyhyesti, Ilmiöt numeroina ja Selailtua -palstoilla. Rekisteröi tämä -sarjassa esitellään keskeisiä henkilörekistereitä. Tietosuojalautakunnan päätöksille sekä ajankohtaisille lakiasioille on samoin omat palstansa. Asiantuntijoiden kirjoittamia näkemyksiä voit lukea Asiantuntijalta- ja Näkökulma-palstoilta sekä Kysy-palstalta, johon toivotaan lukijoilta runsaasti kysymyksiä. Joka numerossa esitellään tietoyhteiskunta-asioiden parissa toimiva henkilö.

Toimitus toivoo runsaasti lukijapalautetta uudistuneesta lehdestä. Risuja, ruusuja, kysymyksiä sekä juttuvinkkejä voit lähettää palautelomakkeella.

Tietosuoja ilmestyy entiseen tapaan 4 kertaa vuodessa. Aihepiiritkin pysyvät samoina: lehti käsittelee tietosuojan, tietoturvan, yksityisyyden ja viestinnän luottamuksellisuuden ajankohtaisia asioita. Lehteä julkaisevat tietosuojavaltuutetun toimisto, tietosuojalautakunta, Viestintävirasto sekä Patentti- ja Rekisterihallitus.

 Bookmark and Share
Anna palautetta

Kommentit (0 kpl)

Ei kommentteja.

 

Kommentoi
Kyllä


* = Pakollinen tieto

Uutiset

•  = artikkeli on luettavissa vain netissä

 

 

tietosuoja_logo_2013.gif

 

 

 

Vastaava toimittaja
Hanna Tamminen


 


 

 

 

 

Julkaisijat
Tietosuojalautakunta
Tietosuojavaltuutetun toimisto
Viestintävirasto
Patentti- ja rekisterihallitus 

 

 

 

 

 

 

Rekisteriselosteet »

Tietoa evästeistä »

 

 

 

Tietosuoja-verkkojulkaisua julkaistaan Tietosuoja-lehden yhteydessä. Yhdessä lehti ja verkkojulkaisu tutustuttavat tietosuojan normeihin ja käytäntöön, tietoturvaan ja viestinnän luottamuksellisuuteen. Tarkoituksena on ohjata hyvään rekisterinpitoon sekä tietoturvallisuuden ja viestinnän luottamuksellisuuden varmistamiseen.