Tulostusversio

1/2013

Tutustu uudistuneeseen Tietosuojaan!

Tietosuoja_12013_kansi_pieni.jpgTietosuojan uudistunut printtilehti 1/2013 ilmestyy 2. huhtikuuta.

Tietosuojan paperiversion ulkoasu on kokenut suuren muutoksen ja sisältöä on jäntevöitetty.

Tietosuojan ja tietoturvan ajankohtaisia kuulumisia esitellään Lyhyesti, Ilmiöt numeroina ja Selailtua -palstoilla. Rekisteröi tämä -sarjassa esitellään keskeisiä henkilörekistereitä. Tietosuojalautakunnan päätöksille sekä ajankohtaisille lakiasioille on samoin omat palstansa. Asiantuntijoiden kirjoittamia näkemyksiä voit lukea Asiantuntijalta- ja Näkökulma-palstoilta sekä Kysy-palstalta, johon toivotaan lukijoilta runsaasti kysymyksiä. Joka numerossa esitellään tietoyhteiskunta-asioiden parissa toimiva henkilö.

Toimitus toivoo runsaasti lukijapalautetta uudistuneesta lehdestä. Risuja, ruusuja, kysymyksiä sekä juttuvinkkejä voit lähettää palautelomakkeella.

Tietosuoja ilmestyy entiseen tapaan 4 kertaa vuodessa. Aihepiiritkin pysyvät samoina: lehti käsittelee tietosuojan, tietoturvan, yksityisyyden ja viestinnän luottamuksellisuuden ajankohtaisia asioita. Lehteä julkaisevat tietosuojavaltuutetun toimisto, tietosuojalautakunta, Viestintävirasto sekä Patentti- ja Rekisterihallitus.

Verkkolehti säilyy etupäässä tilaajien luettavissa olevana sähköisenä julkaisuna.Bookmark and Share
Anna palautetta

Kommentit (0 kpl)

Ei kommentteja.

 

Kommentoi
Kyllä


* = Pakollinen tieto

Uutiset

•  = artikkeli on luettavissa vain netissä

 

 

tietosuoja_logo_2013.gif

 

 

 

Vastaava toimittaja
Hanna Tamminen


 


 

 

 

 

Julkaisijat
Tietosuojalautakunta
Tietosuojavaltuutetun toimisto
Viestintävirasto
Patentti- ja rekisterihallitus 

 

 

 

 

 

 

Rekisteriselosteet »

Tietoa evästeistä »

 

 

 

Tietosuoja-verkkojulkaisua julkaistaan Tietosuoja-lehden yhteydessä. Yhdessä lehti ja verkkojulkaisu tutustuttavat tietosuojan normeihin ja käytäntöön, tietoturvaan ja viestinnän luottamuksellisuuteen. Tarkoituksena on ohjata hyvään rekisterinpitoon sekä tietoturvallisuuden ja viestinnän luottamuksellisuuden varmistamiseen.