Tulostusversio

3/2009

Muuttuva media: Uusia ja vanhoja hankkeita

Teksti: Päivi Männikkö

Opetushallitus, Mannerheimin lastensuojeluliitto ja Lasten ja nuorten mediafoorumi ovat kaikki mukana Kansallisessa tietoturvapäivähankkeessa, joka tuottaa nettikasvatusaineistoa kouluille. Hankkeen kummipankin kautta koulut voivat myös hakea ilmaisen tukihenkilön kertomaan turvallisesta netinkäytöstä: www.tietoturvakoulu.fi >>

Viime vuonna aloitetun Tieto- ja viestintätekniikka koulun arjessa -hankkeen tavoitteena on tuottaa kouluille ja kunnille uutta osaamista tieto- ja viestintätekniikan sekä sähköisen median hyödyntämisestä opetuksessa. Hankkeessa pyritään tuottamaan vuoteen 2011 mennessä toimintamalleja, jotka koulut voivat ottaa käyttöönsä.

Hanketta koordinoi liikenne- ja viestintäministeriö ja se toteutetaan yhteistyössä opetusministeriön, Opetushallituksen ja elinkeinoelämän kanssa. Mukaan on valittu 12 kärkikoulua eri puolilta Suomea.

Lue myös

Muuttuva media haastaa kasvattajat »
Anna palautetta

Kommentit (0 kpl)

Ei kommentteja.

 

Kommentoi
Kyllä


* = Pakollinen tieto
 

 

tietosuoja_logo_2013.gif

 

 

 

Vastaava toimittaja
Hanna Tamminen


 


 

 

 

 

Julkaisijat
Tietosuojalautakunta
Tietosuojavaltuutetun toimisto
Viestintävirasto
Patentti- ja rekisterihallitus 

 

 

 

 

 

 

Rekisteriselosteet »

Tietoa evästeistä »

 

 

 

Tietosuoja-verkkojulkaisua julkaistaan Tietosuoja-lehden yhteydessä. Yhdessä lehti ja verkkojulkaisu tutustuttavat tietosuojan normeihin ja käytäntöön, tietoturvaan ja viestinnän luottamuksellisuuteen. Tarkoituksena on ohjata hyvään rekisterinpitoon sekä tietoturvallisuuden ja viestinnän luottamuksellisuuden varmistamiseen.