Tulostusversio

3/2013

Lyhyesti tietoturvasta 3/2013

Uusi ohje toimitilojen tietoturvasta

Valtionhallinnon tietoturvallisuuden johtoryhmä VAHTIn uusi ohje neuvoo toimitilojen tietoturvallisuudessa. Ohje antaa suuntaviivoja sekä uusien laitetilojen suunnitteluun että jo käytössä olevien turvallisuuden parantamiseen.

-----

Suomi mukaan kyberharjoitusyhteistyöhön

Suomi on liittynyt Euroopan puolustusviraston (EDA) kybertyötä tukevaan aiesopimukseen. Suomen lisäksi hankkeeseen osallistuvat Viro, Alankomaat ja Itävalta. Maat sitoutuvat kehittämään kyberharjoituskonseptia eteenpäin sekä määrittelemään yhdessä yhteiset suorituskykyvaatimukset kyberharjoitusten ja -koulutuksen alalla.

------

Poliisi tiivistää kyberyhteistyötä

Pohjoismaiset poliisit tiivistävät yhteistyötä tietoverkkorikollisuuden torjunnassa. Maiden poliisiylijohtajat ovat päättäneet tehostaa tiedustelutietojen vaihtoa, perustaa yhteisiä tutkintaryhmiä, analysoida verkkorikollisuuteen liittyviä ilmiöitä ja vaihtaa kokemuksia työmenetelmistä.

 

Lue myös

Lyhyesti tietosuojasta 3/2013 »
Anna palautetta

Kommentit (0 kpl)

Ei kommentteja.

 

Kommentoi
Kyllä


* = Pakollinen tieto

Uutiset

•  = artikkeli on luettavissa vain netissä

 

 

tietosuoja_logo_2013.gif

 

 

 

Vastaava toimittaja
Hanna Tamminen


 


 

 

 

 

Julkaisijat
Tietosuojalautakunta
Tietosuojavaltuutetun toimisto
Viestintävirasto
Patentti- ja rekisterihallitus 

 

 

 

 

 

 

Rekisteriselosteet »

Tietoa evästeistä »

 

 

 

Tietosuoja-verkkojulkaisua julkaistaan Tietosuoja-lehden yhteydessä. Yhdessä lehti ja verkkojulkaisu tutustuttavat tietosuojan normeihin ja käytäntöön, tietoturvaan ja viestinnän luottamuksellisuuteen. Tarkoituksena on ohjata hyvään rekisterinpitoon sekä tietoturvallisuuden ja viestinnän luottamuksellisuuden varmistamiseen.