Tulostusversio

2/2008

Tietoturva: Mediafoorumi etsii ratkaisuja

Teksti: Kirsi Miettinen

Helmikuussa 2008 arjen tietoyhteiskunnan neuvottelukunnan alaisuuteen perustetun lasten ja nuorten mediafoorumin tavoitteena on tehostaa lasten ja nuorten mediavalmiuksia sekä vähentää median ja internetin haitallisista sisällöistä aiheutuvia riskejä ja haittoja.

Foorumi pyrkii siihen, että konkreettisia esille nousseita ongelmia ratkaistaisiin erityisesti palveluntarjoajien itsesääntelyllä. Keskusteluun voidaan tarvittaessa tuoda myös mahdollisia lainsäädäntötarpeita.

Mediafoorumin voimavarana on se, että se kokoaa yhteen hyvin laajan joukon toimijoita. Jäsenet edustavat muun muassa lastensuojelujärjestöjä, mediaa, sähköisen viestinnän toimijoita sekä julkista sektoria.

----

[KIRJOITTAJA]

Neuvotteleva virkamies Kirsi Miettinen työskentelee liikenne- ja viestintäministeriön viestintäpalveluyksikössä ja toimii myös mediafoorumin puheenjohtajana.

Lue myös

Tietoturva: Operaattorit paljon vartijoina? »
Anna palautetta

Kommentit (0 kpl)

Ei kommentteja.

 

Kommentoi
Kyllä


* = Pakollinen tieto
 

 

tietosuoja_logo_2013.gif

 

 

 

Vastaava toimittaja
Hanna Tamminen


 


 

 

 

 

Julkaisijat
Tietosuojalautakunta
Tietosuojavaltuutetun toimisto
Viestintävirasto
Patentti- ja rekisterihallitus 

 

 

 

 

 

 

Rekisteriselosteet »

Tietoa evästeistä »

 

 

 

Tietosuoja-verkkojulkaisua julkaistaan Tietosuoja-lehden yhteydessä. Yhdessä lehti ja verkkojulkaisu tutustuttavat tietosuojan normeihin ja käytäntöön, tietoturvaan ja viestinnän luottamuksellisuuteen. Tarkoituksena on ohjata hyvään rekisterinpitoon sekä tietoturvallisuuden ja viestinnän luottamuksellisuuden varmistamiseen.